Professional Organizer


Een huishouden dat op rolletjes loopt, een nette huiskamer en een agenda die overzichtelijk is. Dat klinkt als muziek in mijn oren. Toch is dit meestal niet het geval in heel veel huishoudens. Grip op je huishouden, dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Soms wordt iets groter in je hoofd en je ziet er als een berg tegenop. En waar moet je dan beginnen?

Als professional organizer help ik je graag met een paar duidelijke handvaten om weer grip op de situatie te krijgen. Een georganiseerd huishouden geeft namelijk rust in je hoofd. Door te werken met een duidelijke structuur krijg jij meer vat op de zaken. Je zult zien dat het ook weer leuk wordt om je huishouden te regelen. 

Het traject is voor iedereen anders. Elk plan is geheel op maat gemaakt. Het is afhankelijk van wat je precies veranderd wilt hebben.


interieur styling plan van aanpak

Het plan van aanpak

Top! Jij hebt de eerste stap genomen en besloten dat jij iets wil veranderen in je huishouden! Hoe gaat Netjes Staat Opgeruimd te werk?

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Waar? Lekker bij jou thuis met een kop thee erbij! Bij jou in huis kan ik een goede indruk krijgen van jou, jouw gezin en het huishouden. Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is. We zullen samen bekijken wat het probleem is en waar we aan kunnen werken. Ik kan aan de hand hiervan een inschatting maken van het aantal uren om de klus te klaren. Daar maken we direct afspraken over zodat je weet waar je aan toe bent. 

We bepalen samen het traject dat bij jou past, want dan gaat het ook echt werken. Je zult merken dat je snel resultaat gaat zien en dan krijg je energie om de rest ook aan te pakken. Er ontstaat ruimte in je kamer, in je huishouden en dus in je hoofd!


plan van aanpak

Vertrouwelijk & professioneel

Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met jouw gegevens. Alle gesprekken die we hebben zijn vertrouwelijk. Je kunt  hier mijn privacy beleid nalezen.

Ik ben opgeleid tot Professional Organizer bij  Ilona Visker, Opleiding Professional Organizer. Daarnaast heb ik al vele jaren ervaring in het stylen van interieur en klus ik er graag op los. 

Wil je alvast een indruk krijgen van wat ik doe? Kijk op mijn  Instagram voor toffe foto’s. Volg mij op  Facebook en je weet waar ik me mee bezig houd. 

Kom ik snel bij jou langs om je huishouden aan te pakken? Stuur mij een  berichtje voor een kennismakingsgesprek! 


interieur styling lights aanpak

Het tarief


Voor Professional Organizing kun je kiezen uit drie complete pakketten. Wil je liever een pakket op maat? Neem dan  contact met mij op. Mijn uurtarief is € 55,- . 


Frisse
Start


• Kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend)

• 3 uur organizen

• Plan van aanpak
• Eenmalig telefonisch contact na de laatste afspraak ter evaluatie
• Kleine organizermaterialen

€165,-

Inclusief reiskosten en BTW. Smaak Te
Pakken


• Kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend)

• 3 x 3 uur organizen

• Plan van aanpak

• Eenmalig telefonisch contact na de laatste afspraak ter evaluatie

• Kleine organizermaterialen


€ 450,-

Inclusief reiskosten en BTW.
Helemaal
Enthousiast


• Kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend)

• 5 x 3 uur organizen

• Plan van aanpak

• Eenmalig telefonisch contact na de laatste afspraak ter evaluatie

• Kleine organizermaterialen


€ 700,-

Inclusief reiskosten en BTW.Reviews

Deze klanten zijn jou al voor geweest en hebben een berichtje achtergelaten. 

Erna was de catalisator om in ons huis meer ruimte en structuur te creëren voor ons gezinsleven i.c.m. mijn bedrijf. 


Monique Hommel

Ik was het even kwijt, ik miste een plek en systematiek om thuis prettig te kunnen werken. Erna zorgde ervoor dat ik in korte tijd weer een kantoor aan huis kon inrichten. 

Wilfred Schipperen

Erna heeft ervoor gezorgd dat ik gewoon tijd overhoud. Er is weer overzicht, zowel in mijn kledingkast als in mijn hoofd. Een aanrader! Dank je wel!

Nancy