Interieur Styling

Je wilt graag je interieur veranderen, maar waar begin je? Prachtig ingerichte woonkamers, stijlvolle keukens of sfeervolle slaapkamers. Het internet staat vol met trendy webshops. Op tv kun je interessante programma’s volgen over interieur styling. En er zijn veel tijdschriften die je volop tips geven waar je die leuke kastjes kunt kopen of welke stijl hip is. Overal kun je inspiratie op doen. Maar wat is nu echt een leuke stijl voor jouw huis? Hoe maak je die mooie woonkamer, die bij jou past?

Dan bel je mij! Je huis moet als je thuis voelen, waar je hartje klopt. De juiste kleuren op de muur of net dat toffe behangetje kan ontzettend veel doen voor een kamer. Daar help ik graag aan mee. Of het nu om de slaapkamer gaat of om het hele huis, niets is te gek. Ik stel graag een passend advies samen, speciaal voor jou. Daarna kun jij aan de slag om met dit advies je huis in te richten.


interieur styling eclectic

Het plan van aanpak

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gewoon bij jou in huis. Op deze manier kunnen we elkaar wat beter leren kennen. Een wederzijdse klik is belangrijk. Als deze klik er is, maken we een afspraak voor de eerste stap. Tijdens deze afspraak gaan we jouw wensen onder de loep nemen. Aan de hand van kleurenstalen en behangsamples kun je je wensen aangeven. We gaan kijken welke stijlen je leuk vindt, welke kleuren je aanspreken en welke meubels daarbij passen. Wist je dat het verschuiven van meubels soms al wonderen kan doen?

Wanneer ik weet wat jouw wensen zijn, ga ik aan de slag met het advies. Het advies bestaat uit een moodboard met een sfeerimpressie. In het advies staan ook welke kleurnummers zijn gebruikt, welke materialen nodig zijn en waar je deze kunt kopen. 

Zo creëren we de stijl en sfeer, die jij zoekt. Ik houd uiteraard rekening met jouw budget. Aan de hand van het advies kun jij direct aan de slag.


maatwerk

Het tarief


Enthousiast geworden om jouw huis aan te pakken? Voor Interieur Styling bied ik één compleet pakket aan. Je weet precies waar je aan toe bent als je hiervoor kiest. Geheel op maat kan natuurlijk ook. Mijn uurtarief is € 55,-. Neem contact met mij op voor passende offerte. Kleuradvies


• Kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend)

• 3 uur stylen 

• Kleuradvies op maat

• Eenmalig telefonisch contact na de afspraak ter evaluatie


€ 165,-

Deze prijs is inclusief BTW en reiskosten.Maak een  afspraak  met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan stylen we samen jouw huis tot een thuis.

Reviews

Deze klanten zijn jou al voor geweest en hebben een berichtje achtergelaten.

Dank je Erna, voor alle styling. De sfeer die we wilden, heb jij precies vertaald in de kleuren, stoffen en materialen. Alles klopt precies. Dit hadden we nooit zelf gekund. Gewoon fantastisch!

Jill

Bij het moderniseren van onze woonkamer moest er gekozen worden voor specifieke kleuren op de muren. Hiervoor hebben we Erna ingeschakeld. Nadat ze geinventariseerd had welke meubels en kunstwerken we in de woonkamer hebben heeft ze een kleurstelling voorgesteld die zowel warm als rustgevend is. De situatie is nu 4 jaar zo en we hebben er geen seconde spijt van gehad.

Ivo

Komt hier jouw berichtje voor mij?